33 going on 24 – Craciun Fericit

Imaginati-va un moment cald si luminat, potrivit sarbatorilor de iarna. Iata-ne in ajun de Craciun, la o cafea savurata in tihna, alaturi de cei dragi si cu ganduri bune, printre arome de brad, cozonac si vin cu scortisoara. Suna deosebit, nu-i asa? Insa pentru mine ziua asta inseamna putin mai mult. Inseamna ultima zi in care am o anumita varsta. Frumoasa, in floare, cum ar spune draga mea bunica. Dumnezeu s-o hodineasca!
Initial vroiam sa scriu, oarecum ironic, despre pragurile pe care le depasim odata cu varsta… indiferent daca ne dorim sau nu! Insa fiind inconjurat de oameni frumosi si buni… si de familie… si de iubire am scris o scrisoare pentru Mosu’ in care am scris ce-mi doresc pentru fiecare om in parte… dar parea plictisitor sa enumar toate dorintele respective si am scurtat drastic postul asta. Nu e loc de ironii in ajun de Craciun si simplitatea e exact ceea ce cautam.
Am prietenii ce dainuie peste decenii indiferent de kilometri ce ne despart si le multumesc prietenilor buni pentru ca exista. Sunt cu gandul la fiecare dintre ei. Zboara ganduri bune catre Cluj, Brasov, Medias, Dumbraveni, prin capitala noastra aglomerata si pana la New York.
Sunt cu gandul la Familia mea si-l trimit cu zambete cu tot prin Brasov, Codlea, Medias, Germania, Spania si America. Deci iubire indiferent in ce colt al lumii se afla. Ii iubesc si ii pretuiesc pe toti si le doresc sa aiba de la Mosu liniste, caldura sufleteasca si impliniri pe toate planurile in anul ce urmeaza!

Iar pentru mine… de Craciun si de ziua mea nu-mi doresc decat sa fiu sanatos si voios… Poate sa cer de la Mosu’ putin mai multa rabdare si intelegere, inspiratie pentru toate proiectele pe care le am in derulare si niscaiva curaj sa schimb ceva in jurul meu… asa tineresc! Ca doar odata treci de la varsta de 33 la cea de 24 de ani 😉
Sunt inconjurat de dragoste si bunatate si acasa. Asa ca si anul acesta parintii Alexandrei sunt cei ce-mi daruiesc caldura sarbatorilor de iarna si nu pot decat sa ii iubesc la fel de mult si eu.
Voua cititorilor va doresc ca spiritul Craciunului sa aduca magie in sufletele voastre si toate dorintele sa vi se indeplineasca!
Iar pentru dragostea mea… All i want for Christmas… is YOU!
Sarbatori Fericite!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *