Despre

eu sa iubim

Cristian Greger

Pe scurt: Sunt una din cele mai reconoscibile voci din televiziunile din Romania. Insa nu doar asta ma defineste ca om!

Ce lucrez?
Sunt producator video si de vreo doi ani incoace si editor video.
Vlogger, Blogger, Filmmaker.
Mai mult ca sigur m-ai auzit cel putin odata! Sunt Voiceover artist din 2003. Am trecut prin Prima tv, Realitatea tv, TVR, Antena 1, Euforia tv, Giga tv, National Tv, iar de mai bine de 5 ani fac parte din familia Kanal D.
Sunt vocea de la radio de prin 2000 si am trecut prin radiouri din Sfantu Gheorghe, Medias, Brasov si Bucuresti.
Fac productie de publicitate radio, promouri de post si ocazional hosting de evenimente cam tot de vreo 15-16 ani.

Insa la baza mi-am inceput cariera folosindu-ma de la darul ceresc: Vocea! Este oglinda caracterului unui om si totodata sunetul ce defineste orice: imagini, branduri, informatii, promotii. Vocea poate fi motorul unei idei sau invelisul unei promovari “by the book”. Insa poate fi la fel de bine vocea ratiunii. Daca vrei ca proiectul tau sa aiba o voce puternica si unica, indiferent de platforma in care il promovezi, contacteaza-ma la cristian.greger@gmail.com .

Online
Scrisul pe blog a inceput cu adevarat in 2006. Am trecut ca mai tot internautul roman prin mirc, forumuri si primele site-uri de socializare. Insa bloggingul a schimbat ceva in viziunea mea vis-a-vis de internet. Am construit comunitati, am ajutat la ceea ce reprezinta socializarea live intre cei ce se cunosteau doar in online. Asta a legat prietenii si a contribuit la tot ce reprezinta expertii social media de astazi. Asta ma bucura. Voce.ro reprezinta parte din viata mea si o caramida in ceea ce defineste caracterul meu actual. Blogul a luat o pauza majora prin 2012 insa acum se reinventeaza. Mai puternic, mai curat si mai selectiv. Ramane totusi un blog personal.

Omul
Sunt incapatanat si obsedat de atingerea unui procent cat mai mare de eficienta. Principii bazate pe perfectiune insa trasand limitele normalitatii. Stiu ca nu exista perfect insa profesional imi doresc sa creez si sa ma apropii cat mai mult de ideal.

Iubesc si sunt iubit. Uneori prea romantic alteori deloc. Pretuiesc familia si prietenia la fel de mult cat pretuiesc viata. Urasc Romania si iubesc Romania. In acelasi timp!
Explodez repede insa nu port ranchiuna. Sunt sufletist si plang cand sunt coplesit insa tun si fulger cand ma ridic.
Iubesc cainii si cred ca sunt cele mai nobile fiinte de pe pamant. Mi-e frica de serpi si de insecte.

Pasiuni vicii si hobby-uri
Iubesc cartile bune, muzica, marea, muntele, calatoriile si arhitectura. Beau bere, coniac si fumez. Uneori pipa sau tigari de foi. Joc poker cu cap si cu placere si ador sa-mi privesc iubita cum joaca tenis. Scriu cu placere din suflet pentru suflete!
Ma ajuta dragii mei colegi si prieteni:

alexandru nistor

Alexandru Nistor – cam tot ce nu stiu eu despre seo si tot ce tine de wordpress. Probabil e omul care suporta cele mai multe intrebari atehnice 🙂 Este cel mai vechi om din cei ce au pus bazele blogului si comunitatii voce.ro in 2006. Alex este Consultant Online Marketing, Specialist SEO si initiatorul mai multor proiecte.

 

 

rolf vescanRolf Vescan – Imagine pentru productie video.

Unul din cei mai buni cameramani pe care-i cunosc. Pasionat de “scule” si gadget-uri si colectionar de tot ce e legat de imagini film si tehnologie.

 

 

Alina Radu

Alina Radu – Grafician supertalentat.

Contribuie la productia video si grafica blogului.

Baby unicorn and zen monkey, in love with colors, high on life, giving away good vibes.. and graphic designer.

 

 

Ionut CarjanIonut Carjan – Editare Video. Un nebun fain si sufletist!

Pasionat de masini si tot ce inseamna productie tv. E pasionat si de alte chestii despre care nu putem aminti aici 🙂

 

 

mamaPe blog mai gasiti si texte semnate Daniela Smith (Mama) 🙂

Un om nemaipomenit stabilit de cativa ani in Statele Unite ale Americii.

Are de impartasit frumos si sensibil cat cuprinde!

 

 

De-a lungul timpului au mai contribuit la vlogul acesta:
Ema – Fata cu Palarie
Andrei Paleu
Lucian Ancu
Monica Axente
Phoebes

%d bloggers like this: