Bye 2015 si let’s do it 2016

Am tot amanat articolul asta… sperand ca voi prinde o zi in care sa-i dau si o nota funny dar tinta mea pentru anul in care tocmai am intrat este cat se poate de serioasa.
Let’s do it 2016! Stiu ca suna a reclama de produse sportive insa este doar titlul potrivit cu feelingul pe care il am vis-a-vis de anul 2015 atat de plin si evident de speranța ca 2016 va fi la fel de plin dar intr-o nota mult mai optimista.

2015 a fost un an frumos dar fantastic de greu. Spun asta prin prisma celor pe care-i iubesc si a evenimentelor traite împreuna. Un an in care am vazut multe si am trait experiențe variate ce m-au facut sa fiu mai bun si sa descopar alte laturi ale propriului EU… insa mai mult decat atat cred ca anul asta a sudat enorm relatia mea. As fi ipocrit sa spun ca toate au fost bune asadar am trait si experiente neplacute si clipe fantastice insa ce sens are viata daca totul e mereu roz si mieros? Pentru a evolua ai nevoie de incercari! Si ce mod poate fi mai bun decat sa faci asta in doi? A fost un an plin de calatorii in principal pentru cariera sportiva a Alexandrei. Ma bucur ca atat cat mi-a permis experienta de viata i-am fost alaturi intr-un an dificil. Am vazut locuri minunate si am cunoscut mai multe soiuri de oameni. Am avut de invatat de la fiecare dintre ei cate putin indiferent din ce colt al lumii erau. Apoi 2015 a fost anul in care m-am desprins temporar de domeniile mele de activitate… izbindu-ma de cu totul si cu totul alte lucruri de facut! Din nou experienta acumulata. Alte pietre asezate mai stramb sau mai drept in fundatia caracterului meu aprins.

In anul nou vreau sa devin si mai bun in tot ceea ce fac si mult mai intelegator cu oamenii din jurul meu. Vreau sa inspir si alti oameni si sa-i ajut! Ce-mi doresc mai mult si mai mult? Sanatate pentru toata lumea dar si capitole frumoase pentru mine. Poate proiecte noi, poate curajul necesar sa fac pasi mari spre un viitor mai bun. Daca pe final de 2015 am reusit sa renasc blogul in 2016 vreau sa-l cresc frumos, cochet si in acelasi stil consacrat. Veti avea parte si de articolele cu mesaje adanci insa si ironii sau interviuri cu diferiti oameni interesanti din jurul meu.

Imi doresc mult un parcurs bun pentru iubita mea… si rezultate demne de talentul si valoarea ei. As cere demiurgului responsabil cu planificarea si  lucruri minunate familiei mele. Imi doresc in noul an luciditate pentru toti romanii pentru ca ne aflam intr-un an al schimbarii si cred ca daca fiecare om din tara asta contribuie, chiar si putin… cat negru sub unghie, la bunastarea generala… putem trasa cel putin o directie corecta spre o viata decenta in tarisoara noastra draga. Apoi vreau ca in 2016 sa pot sa-mi vad toti oamenii dragi mie! Voi face tot posibilul sa-mi vad parintii si fratii … raspanditi prin diferite colturi ale globului.

Mai vreau de la 2016 ca bunul meu prieten Dodo sa-si gaseasca directia potrivita lui si in plan profesional si sentimental! 😉 iar eu ii voi fi alaturi indiferent ce…

Si ca sa inchei cum simt ca e frumos… anul asta voi incerca sa iubesc si sa-mi pretuiesc iubita cel putin la fel de mult ca pana acum!
La multi ani si un 2016 plin de zambet dragilor!
Let’s do it!
alexandra si cristi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *