5 Chestii pe care sa NU le faci cand iesi in oras cu un barbat

Iesind la cinema cu Alexandra am asistat la o scena oarecum hilara. Un cuplu tanar care venise de altfel ca si noi sa vizioneze un film. Prin duzina de ineptii pe care le spunea tanara mi-a ramas in minte:

Deabia astept sa-mi vad iubitul

… referindu-se la Daniel Craig in rolul lui James Bond! Evident pustiul a facut o fata de Sid (Ice Age) si a intrebat-o cum il cheama! Raspunsul fiind:

Cui ii pasa cum il cheama… ?

Adica… in traducere de cartier: “La pectoralii aia… la abdomenul ala si la ochii aia albastri plus celebritatea… mai conteaza cum il cheama? Sa fie primit ca doar creierul meu de insecta blocata pe scara evolutiei nu stie altceva decat estetic!

Mereu ma gasesc ridicand din spranceana atunci cand vad ce pot face sau spune anumite femei aflate in compania… iubitilor sau partenerilor. Indiferent ca ti-e sot, iubit, amant sau doar potential partener… Indiferent daca esti la prima intalnire sau la a suta iesire in oras sunt cateva chestii pe care pur si simplu NU SE CADE sa le faci. Sau daca le faci te incadrezi intr-o categorie de partenere cu un caracter deplasat ori indoielnic! Sau pur si simplu prostie! Asadar iata doar 5 chestii pe care sa NU le faci cand iesi in oras cu un barbat.

01. Nu flirta cu altii. In ciuda unor sfaturi cretine din revistele glossy… asta nu-l va face sa te doreasca mai mult, si nici nu se va reindragosti de stilul tau fantastic de a privi cu coada ochiului… la altii! Chiar daca e strategie… se va simti tradat… si asta va avea urmari pe termen lung! Sau te va considera usuratica in cazul in care sunteti in perioada de cunoastere reciproca. Daca se intampla sa flirteze altii cu tine saruta-l scurt si hienele vor pricepe mesajul iar partenerul tau se va umple de siguranta si recunostinta!

02. Nu-ti suna, in timpul intalnirilor, prietenele pentru discutii kilometrice despre haine, oja, coafuri, Adam Lambert, Bianca Dragusanu sau cat de idiot e profu de geografie… Poti face asta de acasa cand esti singura! Desi ii place sa afle lucruri despre tine, barfa nu reprezinta un atu in ochii niciunui barbat! Iar subiectele mai sus enumerate sunt praf in ochi pentru el. Ii place sa te vada aranjata dar nu si sa afle procedeele de executie, produsele si nici ce pareri au amicele tale despre vedete sau pseudo-vedete.

03. Nu fi vulgara! Mai mult ca sigur ca si lui ii plac harjonelile si atingerile… insa in public asta va duce catre catalogare! Veti fi considerati desfranati, puerili s.a.m.d. Atingerile pe mana sau pupicurile pe obraz pot fi semnele unei relatii mult mai solide decat apucaturile de nestapanit de felina.

04. (regula de la care a pornit postul asta) Nu vorbi excesiv despre barbatii din trecutul tau, despre febletea ta de actor (pe care-l numesti iubitul tau desi l-ai admirat doar pe sticla – lame) sau despre ce-ti placea sa faci cu x-ulescu in diferite locuri. Mai mult ca sigur veti ajunge si la discutiile astea cand relatia este sudata… insa nu in oras ci in particular. Si oricum el nu va fi niciodata prea interesat de alti barbati din viata ta!

06. Nu prelua in public apucaturi tipic barbatesti… gesturi, ragaituri, injuraturi sau exprimari masculine. E misto sa iti placa sa joci fotbal uneori cand iesiti cu gasca la iarba verde sau sa petreceti o dupa-amiaza in doi jucandu-va pe x-box “impuscaturi” savurand saratele si bere… insa apucaturile masculine din public iti stirbesc feminitatea. Chiar si in fata lui! Vorba bunicii: Cand trebuie… fii femeie!

Stiu! Multi spun ca barbatilor li se permit mult mai multe, insa nici nu avem titulaturile meritate de o femeie desavarsita!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *