Tennis Travel Vlog

Tennis Travel Vlog – Tennis, Bazar and Dolphins in Istanbul

By  | 

Primul episod dintr-un proiect ce va schimba practic lucrurile. De la proiectul initial construit alaturi de Dodo am trecut la asta. Inca incerc sa ma adaptez cu tot ce inseamna modalitatile de filmare, montajul si alegerea muzicii pentru editare insa nu sunt deloc strain de astfel de lucruri. Am ales ca locatie exact primul turneu in care am plecat cu Alexandra. Istanbul orasul ce leaga doua continente si in care, daca esti darz si cauti, poti gasi absolut orice. Cultura vasta adunata din toate colturile lumii, strazi multicolore si bazaruri pline de vrute si nevrute. Marea, soarele si cerul, in acest colt atat de populat de lume, sunt magnifice iar momentele de la rasarit sau de la apus te fac sa vrei sa revii. Asadar in videoul de mai jos aveti Istanbul prin ochii nostri. Enjoy!

Alexandra Cadantu & Cristian Greger traveling on ITF & WTA tour!
This is our story! Tennis Travel and life. If you like what we are doing please Like and Share. Subscribe to the channel for more!

Vocea de la tv, blogger, jucator de poker. Scriu din suflet despre orice imi trece prin cap. Lumea zice ca am o problema de atitudine... insa am o personalitate aparte! Daca ti-a placut ce ai gasit pe voce.ro nu ezita sa dai un share pe facebook. Multumesc!

Leave a Reply

%d bloggers like this: