PSY – DADDY O NOUA ISTERIE MONDIALA

Rapperul corean a lansat clipul piesei Daddy acum 3 zile si a reusit sa adune in acest timp extrem de scurt peste 18 miloane de vizualizari.
Stilul consacrat nu s-a schimbat. Aceleasi ritmuri antrenante ca in “Gangnam Style” clipul fenomen lansat in 2012 ce a reusit sa acumuleze recordul absolut de vizualizari pe YouTube peste 2 MILIARDE si JUMATATE de vizualizari, adica aproximativ o treime din populatia globului.
Daddy este extrasa de pe noul album “This is PSY’s Seventh Album”. Melodia este realizata in colaborare cu CL of 2NE1 iar clipul piesei il gaseste pe PSY in triplu rol. Sa vedem cum se propaga in urmatoarele saptamani dar avand in vedere isteria creata in jurul brandului “Gangnam Style” piesa are potential 🙂
Sa ne aducem aminte si de clipul asta:

Celebritatea si presiunile resimtite atunci l-au adus la momentul respectiv pe PSY in pragul sa devina alcoolic, fapt recunoscut chiar de el intr-un interviu insa se pare ca asta nu l-a impiedicat sa isi continue ascensiunea. Psy a scos in 2014 o noua piesa, “Hangover”, pentru care a facut echipa cu Snoop Dogg. Iar acum la finele lui 2015 loveste din nou cu Daddy!
“Gangnam Style”, ce devenea pe 21 decembrie 2012 primul videoclip din istoria Youtube cu 1 miliard de vizualizari, a atins atunci 2,147,483,647 de views, numarul maxim ce putea fi contorizat cu vechiul sistem de contorizare in sistemul de 32 de biti. Asa ca cei de la Google au fost nevoiti sa treaca la un algoritm de contorizare pe 64 de biti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *