Mark Zuckerberg este tata

Creatorul celei mai cunoscute retele de socializare de pe glob, Mark Zuckerberg, a devenit tatic. Sotia sa, medicul pediatru Priscilla Chan Zuckerberg, i-a daruit o fetita ce va purta numele Max. Cred ca este stirea bomba a acestui an. De ce? Practic odata cu nasterea fiicei parintelui Facebook lumea va deveni mai buna… 🙂 Declaratia data ulterior de acesta printr-o scrisoare de 2220 de cuvinte in care vorbeste despre planurile de viitor si despre faptul ca va dona unei fundatii suma colosala de 45 de miliarde de dolari este mai mult decat o stire.
Evident ca fundatia este controlata tot de familia acestuia, insa motivul este emotionant! Zuckerberg ii transmite practic fiicei lui de pe acum ca va face totul posibil pentru ca mostenitoarea imperiului sa traiasca intr-o lume mai buna:

“Pentru ca tu vei lansa noua generatie a familiei Chan Zuckerberg, luam si noi initiativa de a ne alatura oamenilor din intreaga lume pentru a imbunatati potentialul uman si pentru a promova egalitatea pentru toti copiii din generatia urmatoare…”

Ei bine eu unul o sa urmaresc cu interes catre cate/ce proiecte se vor indrepta cele 45 de miliarde si in ce perioada de timp. Suma reprezinta 99% din valoarea actiunile Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *