Categories
Interviu Macarenii Video

MACARENII – INTERVIU FLORIN RISTEI

S-a nascut in Galati insa orasul de pe malul Dunarii nu avea sa-l tina multa vreme pe acolo. Asta datorita talentului sau.
Acum multi ani innebunea pustoaicele cu „Ea este Dana, colega mea” pe vremea cand activa in trupa Amicii. Intre timp a crescut si a devenit un un tanar extrem de talentat si caristmatic. A castigat X-Factor Romania 2013 iar de atunci este in deplina urcare pe piata muzicala de la noi. Ultima colaborare cu Vescan a scos la iveala o piesa Number 1.
Ne-am aciuat prin sala de repetitiia celor de la Freestay pentru a-i lua un interviu altfel lui Florin Ristei care ne-a dat peste cap toate barometrele de hohote :)) Ne-a vorbit despre vrute si nevrute intr-unul din cele mai misto interviuri pe care le-am realizat pana acum. Daca sunteti curiosi de ce, gasiti interviul mai jos. Play & Enjoy!
INTERVIU FLORIN RISTEI

By Cristian Greger

Vocea de la tv, blogger, jucator de poker. Scriu din suflet despre orice imi trece prin cap. Lumea zice ca am o problema de atitudine... insa am o personalitate aparte! Daca ti-a placut ce ai gasit pe voce.ro nu ezita sa dai un share pe facebook. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *