Interviu

MACARENII – INTERVIU FLORIN RISTEI

By  | 

S-a nascut in Galati insa orasul de pe malul Dunarii nu avea sa-l tina multa vreme pe acolo. Asta datorita talentului sau.
Acum multi ani innebunea pustoaicele cu “Ea este Dana, colega mea” pe vremea cand activa in trupa Amicii. Intre timp a crescut si a devenit un un tanar extrem de talentat si caristmatic. A castigat X-Factor Romania 2013 iar de atunci este in deplina urcare pe piata muzicala de la noi. Ultima colaborare cu Vescan a scos la iveala o piesa Number 1.
Ne-am aciuat prin sala de repetitiia celor de la Freestay pentru a-i lua un interviu altfel lui Florin Ristei care ne-a dat peste cap toate barometrele de hohote :)) Ne-a vorbit despre vrute si nevrute intr-unul din cele mai misto interviuri pe care le-am realizat pana acum. Daca sunteti curiosi de ce, gasiti interviul mai jos. Play & Enjoy!
INTERVIU FLORIN RISTEI

Vocea de la tv, blogger, jucator de poker. Scriu din suflet despre orice imi trece prin cap. Lumea zice ca am o problema de atitudine... insa am o personalitate aparte! Daca ti-a placut ce ai gasit pe voce.ro nu ezita sa dai un share pe facebook. Multumesc!

Leave a Reply

%d bloggers like this: