Categories
Stiri

Joburi la Google despre care probabil ca nu stiati ca exista

Companiile de succes fac orice e posibil pentru a inlesni productivitatea angajatilor. Pentru a-si mentine angajatii fericiti Google angajeaza oameni pe posturi pe care le putem considera cel putin ciudate pt o companie online. Daca nu credeti iata o lista cu joburi la Google despre care probabil nu stiati ca exista.

Instructor programe de dans – cei care se ocupa de mentinerea angajatilor sanatosi prin dans si yoga.
Nutritionisti si Merceologi – ei se asigura ca mancarea moka oferita angajatilor Google este sanatoasa.
“Food Scientist” – ei fac parte din departapentul de resurse umane, si fac experimente legate de mancarea oferita moka — de exemplu efectul asezarii celebrelor bomboane M&M in borcane transparente sau opace.
Invatatori prescolari – cei care supravegheaza copii angajatilor in centrele special amenajate in unele sedii.
Maseor – pt ca angajatii google sa aiba parte de cate un masaj relaxant dupa multe ore petrecute in fata monitorului. (unul din primele joburi ciudate de la google)
Specialist Ergonomist – Cei care se ocupa de locul in care lucrezi… pt a nu avea dureri de spate sau picioare amortite 🙂
Manager de programe de fitness – e evident ca angajatii google trebuie sa fie in forma cat stau la munca 🙂

Va dati seama ce fata face un individ care-si cauta un job cand gaseste un anunt in ziar sau online de genul “Google cauta merceologi”… 🙂

By Cristian Greger

Vocea de la tv, blogger, jucator de poker. Scriu din suflet despre orice imi trece prin cap. Lumea zice ca am o problema de atitudine... insa am o personalitate aparte! Daca ti-a placut ce ai gasit pe voce.ro nu ezita sa dai un share pe facebook. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *