Guns’n’Roses se reunesc

Cei din generatia mea au crescut cu piesele semnate Guns’n’Roses.
Fondata in 1985 pe coasta de vest a Americii in Los Angeles trupa a lansat pana in prezent albumele “Appetite for Destruction” in 1987, “G N’ R Lies” in 1988, “Use Your Illusion I” in 1991, “Use Your Illusion II” in 1991, “The Spaghetti Incident” 1993 si “Chinese Democracy” in 2008 (in formula noua).

In ciuda succesului fantastic despartirea oficiala a chitaristului Slash de trupa s-a produs in 1996. In perioada solo, acesta a lansat doua formatii de succes: Slash’s Snakepit si Velvet Revolver. Dar a si colaborat cu nume grele precum Michael Jackson, Zakk Wylde, Ozzy Osbourne sau Fergie. Din 2010 Slash este implicat intr-un proiect de succes “Slash & The Conspirators” al caror concert l-am putut urmari si noi la Bucuresti in 2010 si 2012.
Dupa destramare, Axl Rose a obtinut in justitie dreptul de a folosi numele trupei si a continuat activitatea formatiei sub acelasi nume. Dintre vechii membri ai formatiei, doar Dizzy Reed a ramas alaturi de Axl Rose.

Ei bine mai nou circula zvonuri ca reunirea formatiei Guns N’ Roses in formula: Axl Rose vocalist, Slash chitarist, Izzy Stradlin chitarist, Duff McKagan basist, si Steve Adler la tobe este aproape de realizare. Site-ul formatiei nu mai exista in formula initiala ci afiseaza doar logoul original atat de cunoscut! Guns N’ Roses a vandut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale pe plan mondial. Absolut tot ce a scos trupa a intrat in topul Billboard100 dar si in alte topuri de pe toate continentele. Cel mai bine vandut disc la nivel gloval al trupei este “Appetite For Destruction” – 38 de milioane de exemplare.

Pentru nostalgici asta este o veste fantastica insa exista si voci care spun ca “efectul” nu se va propaga ca in zilele lor bune. Si daca e vorba de un turneu sau doar de un concert in formula veche… cu siguranta biletele se vor vinde ca painea calda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *