Muzica

Guns’n’Roses se reunesc

By  | 

Cei din generatia mea au crescut cu piesele semnate Guns’n’Roses.
Fondata in 1985 pe coasta de vest a Americii in Los Angeles trupa a lansat pana in prezent albumele “Appetite for Destruction” in 1987, “G N’ R Lies” in 1988, “Use Your Illusion I” in 1991, “Use Your Illusion II” in 1991, “The Spaghetti Incident” 1993 si “Chinese Democracy” in 2008 (in formula noua).

In ciuda succesului fantastic despartirea oficiala a chitaristului Slash de trupa s-a produs in 1996. In perioada solo, acesta a lansat doua formatii de succes: Slash’s Snakepit si Velvet Revolver. Dar a si colaborat cu nume grele precum Michael Jackson, Zakk Wylde, Ozzy Osbourne sau Fergie. Din 2010 Slash este implicat intr-un proiect de succes “Slash & The Conspirators” al caror concert l-am putut urmari si noi la Bucuresti in 2010 si 2012.
Dupa destramare, Axl Rose a obtinut in justitie dreptul de a folosi numele trupei si a continuat activitatea formatiei sub acelasi nume. Dintre vechii membri ai formatiei, doar Dizzy Reed a ramas alaturi de Axl Rose.

Ei bine mai nou circula zvonuri ca reunirea formatiei Guns N’ Roses in formula: Axl Rose vocalist, Slash chitarist, Izzy Stradlin chitarist, Duff McKagan basist, si Steve Adler la tobe este aproape de realizare. Site-ul formatiei nu mai exista in formula initiala ci afiseaza doar logoul original atat de cunoscut! Guns N’ Roses a vandut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale pe plan mondial. Absolut tot ce a scos trupa a intrat in topul Billboard100 dar si in alte topuri de pe toate continentele. Cel mai bine vandut disc la nivel gloval al trupei este “Appetite For Destruction” – 38 de milioane de exemplare.

Pentru nostalgici asta este o veste fantastica insa exista si voci care spun ca “efectul” nu se va propaga ca in zilele lor bune. Si daca e vorba de un turneu sau doar de un concert in formula veche… cu siguranta biletele se vor vinde ca painea calda!

Vocea de la tv, blogger, jucator de poker. Scriu din suflet despre orice imi trece prin cap. Lumea zice ca am o problema de atitudine... insa am o personalitate aparte! Daca ti-a placut ce ai gasit pe voce.ro nu ezita sa dai un share pe facebook. Multumesc!

Leave a Reply

%d bloggers like this: