Dirty Grandpa o surpriza placuta

In ultimii ani nu am mai savurat comediile. Poate doar cele romantice ce au oricum o actiune previzibila. Dar cad bine seara… sub patura… rontaind niscaiva chestii alaturi de iubita sau in weekend la cinema rontaind alte chestii si tot alaturi de iubita. ­čÖé
Asadar in ciuda faptului ca am trecut de varsta aia la care savurez comediile tipic americane, cu aceleasi replici de vreo 20 de ani incoace, in care “college boys and girls” se imbata copios si fac sex salbatic s.a.m.d. am decis sa vedem despre ce e vorba. La cinema evident!
Imi spusese multa lume ca a fost misto “Dirty Grandpa” si ca merita! Iar cand spui De Niro nu prea poti sa strambi din nas pana nu vezi filmul. Sunt multi care au catalogat productia ca fiind foarte slaba pentru calibrul lui De Niro insa nu vad de ce un actor gigant sa nu poata face astfel de filme.

Desi la baza stau aceleasi idei: Un tanar avocat, cu o viata desenata de tatal lui, se pregateste de nunta cu o tanara “control freek” si extrem de plastica. Dar bunicul intervine si planuieste sa-i schimbe destinul nepotului sau pacalindu-l sa-l duca cu masina in vacanta de primavara… Tanarul se intalneste cu o fosta colega de pe vremea cand studia fotografia si se indragosteste de ea. Iar de aici va las sa descoperiti voi restul actiunii.
Robert De Niro, bunicul fost soldat din Beretele Verzi, face ca tot umorul de tip “college” sa para altfel. Am ras tot filmul.
O surpriza placuta si prezenta lui Zac Efron, pustiul cantacios si baschetbalist din Highschool Musical care joaca rolul nepotului.
De asemenea Zoey Deutch, ce s-a lansat deja bine in lumea filmului avand mai multe proiecte in lucru sau in finalizare si pe care o stiti din Vampires Academy.

In concluzie cea mai buna comedie vazuta in ultimul an si probabil un film ce merita revazut cand ai chef sa-ti descretesti mintea.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *