Cupa Presei Winmasters Poker Open

Organizatorii Winmasters Poker Open Romania au placerea sa invite jurnalisti din toate categoriile sa isi incerce abilitatile in acest fascinant joc in cadrul Cupei Presei WPO 2015.
Cupa Presei va fi un turneu invitational de Texas Hold’em No Limit, cu intrarea gratuita (pe baza de invitatie) ce va incepe duminica 13 decembrie la ora 18:00 si va avea premii totale in valoare de 10.000 Ron. Fondul de premii se va imparti intre ultimii noua supravietuitori, dupa o structura crescatoare, locului 1 fiindu-i rezervata o suma intre 1.500-2000 Ron, restul banilor impartindu-se inegal celorlalti opt ramasi in turneu. Duminica se va juca pana vor ramane cei noua finalisti “ITM” (intrati in bani), acestia urmand sa se reintalneasca luni 21 decembrie la ora 14:00 pentru disputarea mesei finale si a accesului catre locul 1 si trofeul Cupa Presei WPO.
Sunt acceptati doi jucatori din partea fiecarei redactii in cupola World Trade Center de pe strada Montreal 10 (langa Hotel Pullman).
Winmasters Poker Open este cel mai mare eveniment de poker organizat vreodata in Romania si va avea loc intre 13 si 21 decembrie 2015 si va cuprinde 24 de turnee de poker cu premii totale garantate de cel putin 500.000 euro.

Programul complet al WPO 2015

program-WPO

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *